Obiteljsko nasilje

Nasilnik iz Malinske zvjerski zlostavljao izvanbračnu suprugu. Strpan je u zatvor

Hina

Ilustracija / Foto Vedran Karuza

Ilustracija / Foto Vedran Karuza

U više navrata udarao ju je šakama po glavi i tijelu, gušio je rukama, udarao remenom po glavi i tijelu te u nju bacao razne predmete



RIJEKA Zbog sumnje da je proteklih godinu i sedam mjeseci zlostavljao izvanbračnu suprugu riječko Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je istražni zatvor za 55-godišnjak iz Malinske na Krku, prijavljenog za nasilničko ponašanje u obitelji i tjelesne ozljede.


Tužiteljstvo tereti osumnjičenog da je od listopada 2017. do 17. svibnja 2019. u stanu u Malinskoj gdje je živio s izvanbračnom suprugom i maloljetnim djetetom, ženu učestalo tjelesno i verbalno zlostavljao, vrijeđajući je i prijeteći joj oduzimanjem djeteta.


U više navrata udarao ju je šakama po glavi i tijelu, gušio je rukama, udarao remenom po glavi i tijelu te u nju bacao razne predmete i tako joj nanio ozljede u vidu oguljotina glave te hematoma po glavi i tijelu.




Od suca istrage Županijskog suda stoga su tražili da 55-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.