Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Prijetio na Krnjevu

Nasilni 19-godišnjak koji je djecu kod ZTC-a napao nožem smješten iza brave. Ostaje tamo mjesec dana

Nasilnik je nožem zaprijetio djevojčici u parku / Snimio Vedran KARUZA
Nasilnik je nožem zaprijetio djevojčici u parku / Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 20. ožujak 2019. u 16:55 2019-03-20T16:55:44+01:00

Osumnjičenik je ispitan na tužilaštvu nakon čega je tužitelj predložio da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od bijega s obzirom da je riječ o stranom državljaninu te zbog opasnosti utjecaja na svjedoke

RIJEKA Policijski službenici Druge policijske postaje okončali su kriminalističko istraživanje nad mlađim punoljetnikom, 19-godišnjim S.H.-om, državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje na štetu dvije maloljetne osobe.

Osumnjičenik je ispitan na tužilaštvu nakon čega je tužitelj predložio da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od bijega s obzirom da je riječ o stranom državljaninu te zbog opasnosti utjecaja na svjedoke.

Jučer je u poslijepodnevnim satima priveden dežurnoj sutkinji istrage Županijskog suda Kseniji Zorc pod sumnjom da je u prošli petak na Krnjevu prijetio dvjema mlađim osobama. Sutkinja Zorc je osumnjičeniku odredila mjeru istražnog zatvora u trajanju mjesec dana priklonivši se tako prijedlogu tužitelja.

O događaju smo izvijestili nakon što se našoj redakciji obratio ogorčeni otac čijoj je djevojčici 19-godišnjak prijetio. Kako je ispričao, djeca, njih sedmero, zabavljala se u parku ispred kuća kad je u jednom trenutku zabavu prekinuo dolazak dvojice starijih mladića.

Uz opaske o ponašanju grupe djece, 19-godišnjak je u jednom trenutku skočio na jednog od maloljetnika i priprijetio mu izvadivši nož.

U tom trenutku u njegovu obranu stala je maloljetnica na koju je nasrnuo 19-godišnjak također uz prijetnju nožem.

Otac maloljetnice brzo se spustio iz kuće na igralište te uhvatio u koštac s mladićem, izbio mu nož iz ruku nakon čega se 19-godišnjak dao u bijeg s prijateljem.

Roditelji su pozvali policiju i potom u policijskoj postaji podnijeli kaznenu prijavu protiv mladića,a u međuvremenu, u nedjelju poslijepodne policija je pronašla i uhitila mladiće te nad osumnjičenikom provela kriminalističko istraživanje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.