Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Jedno za drugim

Na istom pješačkom prijelazu u Pazinu: U 2 nesreće stradale 2 pješakinje. Vozač Alfe pobjegao

Foto A. Dagostin, Glas Istre
Foto A. Dagostin, Glas Istre
Autor:
Objavljeno: 14. siječanj 2019. u 20:54 2019-01-14T20:54:20+01:00

Nesreća se dogodila na mjestu gdje raslinje zaklanja svjetlo javne rasvjete, što vozačima otežava uočavanje stanja na cesti odnosno pješaka

PAZIN Dvije pješakinje ozlijeđene su danas poslijepodne na istom pješačkom prijelazu u Ulici Jurja Dobrile u Pazinu kada su na njih naletjela dva različita automobila.

Najprije je Alfa crvene boje koja se kretala iz smjera benzinske prema centru Pazina na pješačkom prijelazu oborila maloljetnu pješakinju i pobjegla prema centru bez zaustavljanja.

Policija stoga moli pomoć očevidaca i građana koji su eventualno uočili vozilo i poziva da to jave na broj 192 ili dežurstvu pazinske policije 538 139 ili na mail policije istarska@policija.hr.

Ozlijeđenoj maloljetnoj pješakinji u pomoć su priskočili građani a nedugo zatim vozač Škode Fabije koji se kretao prema centru gledao je što se zbilo s maloljetnicom pa nije uočio ženu, pješakinju na zebri te je naletio na nju. Prema prvim informacijama maloljetna pješakinja nije teže ozlijeđena dok se ženi još pruža pomoć. Ulica Jurja Dobrile je zbog očevida zatvorena od 18.20 sati, a očekuje se dolazak zamjenice državnog odvjetnika.

Nesreća se dogodila na mjestu gdje raslinje zaklanja svjetlo javne rasvjete, što vozačima otežava uočavanje stanja na cesti odnosno pješaka.

Promet se preusmjerava preko Šetališta pazinske gimnazije ili preko Dršćevke.

111219

111220

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.