Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Štinjan pokraj Pule

Na Outlook festivalu: Mladi Rus pao u provaliju kod tvrđave Punta Christo. Imao je više sreće, nego pameti

foto: puntachristo.hr
foto: puntachristo.hr
Autor:
Objavljeno: 8. rujan 2017. u 11:33 2017-09-08T11:33:00+02:00

Na mjesto događaja upućeni su vatrogasci koji su izvukli mladića iz provalije, a Hitna pomoć prevezla ga je u pulsku Opću bolnicu. »Mladić je klinički obrađen i utvrđeno je da je zadobio površinske ozljede glave te je otpušten iz bolnice« – izjavila je ravnateljica pulske Opće bolnice dr. Irena Hrstić.

PULA – S lakšim tjelesnim ozljedama prošao je 28- godišnji ruski državljanin koji je u petak ujutro pao s visine od dvadesetak metara u provaliju kod ulaza u tvrđavu Punta Christo u Štinjanu pokraj Pule, gdje se od četvrtka održava 10. izdanje Outlook festivala, najvećeg svjetskog festivala bass glazbe i soundsytem kulture, izvijestila je u petak istarska policija. 

Po riječima glasnogovornice Nataše Vitasović, policija je dojavu o nesreći zaprimila u petak ujutro u 5.54 sati od Županijske uprave za zaštitu i spašavanje koja je izvijestila da je jedna muška osoba pala s veće visine u provaliju.

Na mjesto događaja upućeni su vatrogasci koji su izvukli mladića iz provalije, a Hitna pomoć prevezla ga je u pulsku Opću bolnicu.

»Mladić je klinički obrađen i utvrđeno je da je zadobio površinske ozljede glave te je otpušten iz bolnice« – izjavila je ravnateljica pulske Opće bolnice dr. Irena Hrstić.

Policija provodi očevid i utvrđuje sve okolnosti pada mladog Rusa u provaliju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija