Tragedija na području Skradinskog buka

Muškarac i žena utopili se u Nacionalnom parku Krka, pronađeni na riječnom dnu s rukom u ruci

Hina

Foto Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Navodno je riječ o azijskim turistima, mladom paru s Dalekog istoka, koji su se iz zasad nepoznatih razloga utopili u rijeci Krki



ŠIBENIK Na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku »Krka« u subotu popodne utopile su se dvije osobe, a od glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske doznaje se da je riječ o muškarcu i ženi.


Policija je oko 15,40 sati zaprimila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe, javlja Hina.


U tijeku je očevid djelatnika PU šibensko-kninske kako bi se utvrdile okolnosti nesreće te identitet stradalih, rekla je glasnogovornica PU Marica Kosor. Za sada je potvrdila da su smrtno stradali muškarac i žena.




Iz Uprave NP Krka ranije danas su izvijestili da su na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave posjetitelja Parka, odmah su obaviještene nadležne službe.


Prema prvim neslužbenim podacima s kojima raspolažemo, radi se o muškarcu i ženi, a pronašla ih je osoba koja je ronila s maskom, javlja Morski.hr.


– Bili na riječnom dnu s rukom u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili – doznajemo od posjetitelja parka, piše Morski.hr.


Prema neslužbenim informacijama, stradali na rijeci Krki nisu domaći turisti, javlja Slobodna Dalmacija. Navodno je riječ o azijskim turistima, mladom paru s Dalekog istoka, koji su se iz zasad nepoznatih razloga utopili u rijeci Krki, piše Slobodna Dalmacija.