Pod gasom

Mladi Riječanin Seatom uletio u dvorište u Marinićima i okrenuo se na krov

Slavica Kleva

Oštećena je kuća i parkirani automobil / Foto Sergej DRECHSLER

Oštećena je kuća i parkirani automobil / Foto Sergej DRECHSLER

Dvadesetdvogodišnjak  zbog neprilagođene brzine udario je u nogostup te lijevim bočnim dijelom u ogradu kuće na broju 49, odnosno završio u dvorištu i pritom se okrenuo na krov te udario u ugao kuće. Oštetio je i parkirani automobil marke WV jetta u vlasništvu obitelji iz kuće u koju je udario



RIJEKA – Mladi Riječanin, na pragu 22. godine života, zadobio je teže tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila pola sata poslije ponoći u nedjelju u Marinićima.


Vozač se kretao iz smjera Viškova prema Pehlinu, ali pritom nije prilagodio brzinu stanju i uvjetima na cesti pa je izlaskom iz dugog desnog zavoja izgubio nadzor nad osobnim automobilom marke Seat zbog čega je došlo do bočnog zanošenja.





Udario je u nogostup i lijevim bočnim dijelom udario je u ogradu kuće na broju 49, odnosno završio u dvorištu i pritom okrenuo na krov te udario u ugao kuće. Oštetio je i parkirani automobil marke WV jetta u vlasništvu obitelji iz kuće u koju je udario.


Liječnička pomoć mladom vozaču pružena je brzo, a zbog prijeloma je zadržan na daljnjem liječenju. Utvrđeno je da je mladi vozač vozilom upravljao u pijanom stanju.