Policija traži napadače

Mariju Cvitanoviću napadači slomili ruku: Pobjegli nakon što je napadnuti trener počeo trubiti

P. N.

Foto Dalibor Urukalović / PIXSELL

Foto Dalibor Urukalović / PIXSELL

Napad na prvog trenera osudili su iz GNK Dinamo, napisavši da je to "samo nastavak svega onoga što se događa u posljednje vrijeme kada je, sasvim očito, potpuno legalizirano nasilje prema osobama iz našeg kluba"



Trener GNK Dinamo Mario Cvitanović, koji je sinoć oko 20 sati napadnut ispred zgrade u Prelogovoj ulici u Zagrebu u kojoj živi, otpušten je iz bolnice Sveti Duh. Utvrđeno je da su mu napadači palicama nanijeli teške ozljede, od kojih je najteža – prijelom ruke.


Napad se dogodio svega dvadesetak minutan nakon što se Cvitanović s momčadi vratio iz Imbriovca na maksimirski stadion s utakmice Hrvatskog nogometnog kupa protiv NK Borac, sjeo u svoj Mini Cooper i zaputio se kući. Dvojica maskiranih napadača dočekala su ga i napali palicama. Jutarnji list javlja da napadači tijekom napada nisu izustili niti riječ, već su ga samo iznenada počeli tući.


Jutarnji piše i da Cvitanović je, nakon što je brutalno napadnut, počeo trubiti, zbog čega su napadači pobjegli i policija za njima traga. 




Napad na prvog trenera osudili su iz GNK Dinamo, napisavši da je to “samo nastavak svega onoga što se događa u posljednje vrijeme kada je, sasvim očito, potpuno legalizirano nasilje prema osobama iz našeg kluba”.