Županijski sud

Maltretirao suprugu pred djetetom: Nasilnik iz Rijeke zadržan u istražnom zatvoru

Hina

Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA / NL arhiva

Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA / NL arhiva

Odvjetništvo ga tereti ti za kažnjiva djela nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava navodeći da je od svibnja 2015. godine do sad, u alkoholiziranom stanju učestalo napadao nevjenčanu surpugu, prijeteći se da će je ubiti ili da će je, zajedno s djetetom, istjerati iz kuće



RIJEKA Dvadesetpetogodišnji Riječanin, osumnjičen da je verbalno i fizički napadao svoju nevjenčanu suprugu protekle dvije godine, i to pred zajedničkim djetetom koje danas ima dvije godine, zadržan je u istražnom zatvoru odlukom suca istrage Županijskog suda u Rijeci, izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci.


Odvjetništvo ga tereti ti za kažnjiva djela nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava navodeći da je od svibnja 2015. godine do sad, u alkoholiziranom stanju učestalo napadao nevjenčanu surpugu, prijeteći se da će je ubiti ili da će je, zajedno s djetetom, istjerati iz kuće.


Time je kod nje izazvao osjećaj straha i ugroženosti za svoj i djetetov život te negativno utjecao na psihofizički razvoj djeteta, navodi ODO u Rijeci.




Zadržavanje u istražnom zatvoru Državno je odvjetništvo predložilo zbog sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela.