Divljačko premlaćivanje

Majka izubijane Zadranke: “Evo što je istina, a policija neka priča da je Darko njihov”

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot

Foto Screenshot

U njegovom automobilu je vidjela pištolj, a kada je htjela prekinuti prijateljstvo, Darko i njegov prijatelj su joj zaprijetili da će ubiti mene i moju djecu, priča majka pretučene 18-godišnjakinje



ZADAR Majka pretučene djevojke, za što je u Zadru počelo suđenje 31-godišnjem Darku Kovačeviću Daruvarcu, odlučila je progovoriti o pozadini divljačkog premlaćivanja koje je potreslo hrvatsku javnost. Pozadina je, kaže sasvim drugačija od one koja se inače prikazuje u medijima.


– Vrijeme je da se napokon sazna prava istina, rekla je za Antenu Zadar.


Nije ovdje riječ ni o kakvoj ljubavnoj priči, dodaje.




– Moju kćer, kao i sve nas, jako boli kada se o njoj govori u kontekstu Darkove djevojke. Oni nikad nisu bili par. Sve je počelo prije osam mjeseci kada je ona s društvom iz škole došla na piće u kafić u kojem je bio i Darko. Samo jednom je izašla s njim i nije joj trebalo dugo da shvati da su Darko i njegovi prijatelji kriminalci. U njegovom automobilu je vidjela pištolj, a kada je htjela prekinuti prijateljstvo, Darko i njegov prijatelj su joj zaprijetili da će ubiti mene i moju djecu.


Dali su joj bombu tražeći od nje da istu baci u more kod “Barakude”, budući da su njih dvojica prethodno bacili dvije na kamione u Zadru. Darkov prijatelj je rekao: ‘Ako mene ulove dobit ću 20 godina, a ti si vani za dvije’. Kovačević joj je rekao da je u Njemačkoj ubio jednog čovjeka te da mu neće biti problem ubiti njenu obitelj“, priča majka 18-godišnjakinje.


Živjela je u strahu za svoju obitelj. Vidjela je da s kćeri nešto nije u redu i da je preplašena. No, nije, dodaje, mogla ni slutiti što će uslijediti.


– Bombu je skrivala među očevim stvarima jer je znala da ih nikad ne diram. Otac joj je prije godinu dana počinio suicid. Bombu je kasnije skrila na Bilom Brigu, gdje je, nakon što se sve ovo dogodilo, dovela policiju koja ju je uklonila. Nitko o tome nije izvijestio niti itko ima taj podatak.


O ovome nisam smjela govoriti jer su me u policiji ucijenili objasnivši mi da je ‘Darko njihov čovjek’, ali više me nije briga. Samo želim da istina izađe na vidjelo. Umorni smo od laži i kojekakvih verzija koje nemaju veze s realnošću, ispričala je majka za Antenu Zadar.