Tragedija na Krivljanskom vrhu

LOVAC UBIJEN PONAD OPATIJE Usmrtio ga najbolji prijatelj dok su zajedno lovili divljač

Vladimir Mrvoš

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

Jedan od lovaca je napomenuo da se radi o tako nesretnoj okolnosti da je to teško povjerovati. Obrazložio je to riječima, da  zbog konfiguracije terena i bujne vegetacije, da se gađalo metu na toj daljini i pod tim uvjetima ne bi je bilo moguće pogoditi



Jutros oko  8.00 sati na Krivljanskom vrhu na području mjesta Zvoneća dogodila se tragedija u lovu u kojoj je smrtno stradao lovac. Riječ je o lovcu iz Lovačkog društva “Lane” iz Opatije. 


Loveći divlje svinje po šumama Zvoneće pogođen je od svog kolege i treutačno preminuo. Mrtvozornik je mogao konstatirati samo smrt. 


Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ





Do samog mjesta tagedije bilo je vrlo teško prići, a na bijeloj šunskoj cesti čekajući završetak očevida,  kolege lovci bili su užansuti činjenicom da se radi o dva najbolja prijatelja.


Jedan od lovaca je napomenuo da se radi o tako nesretnoj okolnosti da je to teško povjerovati. Obrazložio je to riječima, da  zbog konfiguracije terena i bujne vegetacije, da se gađalo metu na toj daljini i pod tim uvjetima ne bi je bilo moguće pogoditi.  


Više informacija u našem sutrašnjem tiskanom izdanju!