Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. listopada 2019.
Tragedija na Krivljanskom vrhu

foto LOVAC UBIJEN PONAD OPATIJE Usmrtio ga najbolji prijatelj dok su zajedno lovili divljač

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 1. prosinac 2018. u 13:56 2018-12-01T13:56:00+01:00

Jedan od lovaca je napomenuo da se radi o tako nesretnoj okolnosti da je to teško povjerovati. Obrazložio je to riječima, da  zbog konfiguracije terena i bujne vegetacije, da se gađalo metu na toj daljini i pod tim uvjetima ne bi je bilo moguće pogoditi

Jutros oko  8.00 sati na Krivljanskom vrhu na području mjesta Zvoneća dogodila se tragedija u lovu u kojoj je smrtno stradao lovac. Riječ je o lovcu iz Lovačkog društva "Lane" iz Opatije. 

Loveći divlje svinje po šumama Zvoneće pogođen je od svog kolege i treutačno preminuo. Mrtvozornik je mogao konstatirati samo smrt. 

c112am6
Lovac ubio lovca na Krivljanskom vrhu / Snimio Marin ANIČIĆ

Do samog mjesta tagedije bilo je vrlo teško prići, a na bijeloj šunskoj cesti čekajući završetak očevida,  kolege lovci bili su užansuti činjenicom da se radi o dva najbolja prijatelja.

Jedan od lovaca je napomenuo da se radi o tako nesretnoj okolnosti da je to teško povjerovati. Obrazložio je to riječima, da  zbog konfiguracije terena i bujne vegetacije, da se gađalo metu na toj daljini i pod tim uvjetima ne bi je bilo moguće pogoditi.  

Više informacija u našem sutrašnjem tiskanom izdanju!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.