Uhićen 19-godšnjak

Krao po crikveničkim plažama, ali bio ‘darežljiv’ s marihuanom

Fiore Vežnaver

Službenici crikveničke Policijske postaje terete ga i za prodaju marihuane jednom kupcu, a dosadašnja saznanja kazuju i da je  posljednjih godina uživanje te droge omogućio drugim osobama u najmanje tridesetak navrata



RIJEKA Crikvenička policija uhvatila je 19-godišnjaka za kojeg se sumnja da je počinio tri krađe na plažama, domogavši se robe vrijedne više od sedam tisuća kuna.


Policija tereti 19-godišnjaka  s područja Općine Vinodolske tereti  da je u kolovozu prošle godine počinio tri  krađe na crikveničkim plažama. Otuđio je torbe i ruksake s novcem, osobnim ispravama, mobitelima, fotoaparatima i drugim predmetima ostavljenim na plaži. Manji dio otuđenih predmeta je pronađen, a vlasnici su  ukupno oštećeni za oko 7.300 kuna.


Službenici crikveničke Policijske postaje terete ga i za prodaju marihuane jednom kupcu, a dosadašnja saznanja kazuju i da je  posljednjih godina uživanje te droge omogućio drugim osobama u najmanje tridesetak navrata.




Novljaninu slijedi kaznena prijava za  krađe, prodaju i omogućavanje trošenja droge, dok je zbog prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droga protiv njega podnijet optužni prijedlog.