Nesreća u mjestu Jezerce

Kod Plitvica smrtno stradao motociklist, suputnica u bolnici

Hina

Ilustracija / Foto Dusko Marusic/PIXSELL

Ilustracija / Foto Dusko Marusic/PIXSELL

Vozač motocikla je poginuo na mjestu sudara, a njegova je suputnica prevezena u Opću bolnicu u Gospiću, a za sada nije poznato je li ozlijeđena



GOSPIĆ U sudaru osobnog automobila BMW i motocikla Suzuki u mjestu Jezerce na državnoj cesti kod Plitvičkih jezera u petak popodne je poginuo motociklist, priopćio je Centar 192 iz Gospića.


Motocikl grčke registarske oznake sudario se oko 13,30 sati s osobnim automobilom hrvatske registracije, no najvjerojatnije unajmljenim, jer je za upravljačem bio državljanin Singapura.


Prema riječima glasnogovornice Policijske uprave ličko-senjske Kristine Orešković kod poginulog motocikliste nisu bili pronađeni dokumenti, a njegova je suputnicu u stanju šoka pa policija s njom još nije obavila razgovor, te za sada nije poznato jesu li oni iz Grčke, odnosno tek se utvrđuje identitet poginulog muškarca.




Vozač motocikla je poginuo na mjestu sudara, a njegova je suputnica prevezena u Opću bolnicu u Gospiću, a za sada nije poznato je li ozlijeđena.


Vozač automobila iz Singapura nije ozlijeđen.


Oko 17,30 sati policijski očevid je još trajao. Zamjenik županijske državne odvjetnice Željko Brkljačić rekao je Hini da Postaja granične policije Korenica utvrđuje sve okolnosti i provodi dokazne radnje, no za sada nije poznato što se točno dogodilo i tko je odgovoran za smrtno stradavanje motociklista.


U kasnim popodnevnim satima promet dim dijelom državne autoceste je normaliziran.