Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
Okončana potraga

Kod Hvara pronađeno mrtvo tijelo muškarca

Foto Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto Sanjin Strukic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 10. listopad 2018. u 16:37 2018-10-10T16:37:35+02:00

Tijelo je pronašla posada katamarana »Krilo-Carbo« tijekom plovidbe sjeveroistočno od otoka Hvara, na poziciji rta Pelegrin

ZAGREB Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u srijedu ujutro u moru kod otoka Hvara, a time je završena potraga za tim hrvatskim državljaninom za kojim se tragalo od utorka.

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture priopćilo je kako ga je Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) izvijestila o pronalasku tijela nestaloga P.S., za kojim se od utorka tragalo u Splitskom akvatoriju, odnosno u području arhipelaga otoka Šolte, Hvara i Brača.

Tijelo je pronašla posada katamarana »Krilo-Carbo« tijekom plovidbe sjeveroistočno od otoka Hvara, na poziciji rta Pelegrin.

O tome je u 8.15 sati obavijestila Nacionalnu središnjicu, koja je nadalje izvijestila službenike Lučke kapetanije Split čiji službenici ubrzo doplovili na poziciju pronalaska, koju su osiguravali do dolaska pomorske policije.

Tijelo je potom prevezeno u splitsku luku Lora, gdje su policajci organizirali identifikaciju kojom je potvrđen identitet hrvatskoga državljanina za kojim se tragalo.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu