Izgubio kontrolu

Kobno raskrižje u Liburnijskoj: Taksijem pregazio dvije žene, spašavali ih susjedi

Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Prvu pomoć unesrećenim ženama pružili su susjedi, među kojima se našla liječnica te je uvelike pomogla do dolaska timova hitne pomoći



RIJEKA Oko 12.20 sati došlo je do teške prometne nesreće u Liburnijskoj ulici na Kantridi. Vozač Taxi Cammea u Daciji Logan karavan kretao se iz smjera Opatije prema centru grada te je dolaskom do kućnog broja 18 preko puta caffe bara Had izgubio kontrolu nad vozilom i udario na nogostupu dvije ženske osobe. Potom je lupio u zid kuće.



Dvije osobe su ozlijeđene, prevezene po timovima hitne medicinske pomoći na daljnju obradu u bolnicu, a njihove ozljede prema onome što smo vidjeli na licu mjesta zasigurno će biti teške.


Cammeo je o nesreći poslao priopćenje koje prenosimo u cijelosti:


”Danas nešto iza podne u Rijeci točnije, u Liburnijskoj ulici na Kantridi došlo do je prometne nesreće u kojem je sudjelovao vozač Cammea.Unesrećenima je pružena medicinska pomoć, a očevidom se utvrđuju okolnosti nesreće.Cammeo izražava iskreno žaljenje zbog nastalih okolnosti te suosjeća s unesrećenima i njihovim obiteljima.Isto tako, stojimo na raspolaganju svim nadležnim organima.Zbog trajanja policijske istrage za sada nismo u mogućnosti davati više informacija.”




Policija vrši očevid kako bi utvrdila uzroke ove još jedne teške prometne nesreće na gotovo identičnom mjestu gdje je prije tri dana poginuo pješak.



Prvu pomoć unesrećenim ženama pružili su susjedi, među kojima se našla liječnica te je uvelike pomogla do dolaska timova hitne pomoći.



Promet se na Kantridi trenutno odvija otežano pa je najbolje izbjegavati taj dio grada.