Slaže se mozaik tragedije

KRASIČKI MISTERIJ Policija i dalje istražuje smrt mladića pronađenog kod golf terena

Vladimir Mrvoš

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Jučer je policija sa stručnjacima u civilu nastavila pretraživati teren na kojem je nađeno tijelo nesretnog muškarca. Neslužbeno iz krugova bliskih istrazi saznajemo da se nije radilo o nasilnoj smrti, no za točan zaključak potrebno je sačekati toksikološka vještačenja



KRASICA – Još uvijek nema novih službenih informacija o misterioznoj smrti na improviziranom golf terenu na Krasici gdje je u subotu u ranim jutarnjim satima preminula mlađa muška osoba. Tijelo preminulog muškarca prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje je tijekom jučerašnjeg dana i obavljena obdukcija kako bi se saznalo od čega je mlađi muškarac preminuo.


Neslužbeno iz izvora koji su bliski istrazi saznajemo da je uzrok smrti mladića – edem pluća, ali se za sada samo može nagađati zbog čega je do ovog opasnog akutnog stanja došlo. Da bi se to egzaktno utvrdilo, bit će potrebno provesti i važna toksikološka vještačenja. Neslužbeno se saznaje da mladić nije bio sam, već se radilo o većem društvu, koje se okupilo radi druženja. Jučer popodne ponovo se pojačala aktivnost policije na mjestu gdje je pronađen mladić, provodile su se istražne radnje. 


Stanovnici okolnih kuća na Krasici žele znati što se zapravo dogodilo u njihovom susjedstvu jer su mistične priče o nepoznatom preminulom muškarcu, koji je navodno bio i ranjen jer tragovi krvi vode od nogometnog igrališta prema golf terenima, stvorile brojne teorije mještana.




*** Opširnije u tiskanom izdanju Novog lista…