Tučnjava Torcide i BBB

KAOS U ZAGREBU Nakon huliganskog sukoba 25 privedenih, pogledajte video snimljen iz kafića

P. N.

Screenshot YouTube

Screenshot YouTube



Dvadeset i pet privedenih – od čega 20 pripadnika Torcide i pet pripadnika Bad Blue Boysa – te jedan hospitalizirani zbog teže ozljede glave, rezime je jučerašnjeg kaosa na Trešnjevci.


Tamo su se malo iza 15 sati sukobile dvije huliganske skupine i pritom u potpunosti demolirale kafić u kojem se sve odigravalo.


Iako su prve informacije jučer govorile da se radilo o napadu BBB-a na pripadnike Torcide, situacija je zapravo bila obrnuta. Četiri kombija s navijačima Hajduka uspjelo je zaobići policijske kontrole i upasti neopaženo u Zagreb, te se dokopati Trešnjevke, gdje se u lokalnom kafiću prije utakmice Futsal Dinama okupilo 10-ak pripadnika BBB-a.




Uslijedio je žestoki napad koji se većim dijelom odigravao na terasi kafića – letjele su stolice, pepeljare, boce, pa čak i bicikli, pucala su stakla.


Policija je vrlo došla na mjesto tučnjave i privela većinu vinovnika. Društvenim mrežama kruži više snimki tučnjave, a očekuje se da bi danas policija trebala i službeno izvijestiti o rezultatima istrage.