Policija traži pomoć građana

JESTE LI JE VIDJELI? Četrnaestogodišnjakinja u ponedjeljak otišla iz apartmana u Tučepima i nestala

Hina

Visoka je 157 centimetara, jače tjelesne građe, kestenjaste ravne kose do ramena, svijetloplavih očiju. Dobro govori hrvatski i njemački jezik

Visoka je 157 centimetara, jače tjelesne građe, kestenjaste ravne kose do ramena, svijetloplavih očiju. Dobro govori hrvatski i njemački jezik

Policija moli sve koji imaju bilo kakvo saznanje ili informaciju o nestaloj maloljetnici da dojave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192 kao i putem elektronske pošte: [email protected]



SPLIT Policija traga za 14-godišnjom djevojčicom čiji je nestanak prijavila njena obitelj još u ponedjeljak, izvijestila je u četvrtak splitsko-dalmatinska Policijska uprava, koja poziva građane da jave ako imaju neku informaciju o njoj.


U priopćenju odaslanom medijima policija navodi da im je 14. kolovoza prijavljen nestanak maloljetne Marije Marinele Grgić rođene 2003. godine čiji su nestanak prijavili roditelji nakon što je u prvim satima toga dana otišla iz apartmana u Tučepima, na adresi Dračevice.


Visoka je 157 centimetara, jače tjelesne građe, kestenjaste ravne kose do ramena, svijetloplavih očiju. Dobro govori hrvatski i njemački jezik.




U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu kratku majicu i roze kratke hlače, a na nogama je imala crne tenisice. Fotografija i podaci nestale Marije Marinele Grgić objavljeni su na web stranici nestali.hr .


Policija moli sve koji imaju bilo kakvo saznanje ili informaciju o nestaloj maloljetnici da dojave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192 kao i putem elektronske pošte: [email protected].