Brza akcija policije

Istražuju ih zbog pokušaja ubojstva: Uhićeni napadači na pripadnika HV-a i njegovog prijatelja u Petrinji

Hina

Ilustracija, Foto: S. DRECHSLER

Ilustracija, Foto: S. DRECHSLER

Dvojica 22-godišnjih mladića također iz Petrinje, od kojih je jedan pripadnik Hrvatske vojske, teško su ozlijeđeni u napadu četvorice muškaraca u petak u ranim jutarnjim satima u Sisačkoj ulici u Petrinji. Pripadnik HV-a u trenutku napada bio je izvan službe i s prijateljem se vraćao iz provoda



Sisačko-moslavačka policija identificirala je i uhitila četvoricu napadača na 22-godišnjeg pripadnika Hrvatske vojske i njegovog prijatelja u Petrinji, koje su napadaći teško ozlijedili oštrim predmetima u petak rano ujutro, izvijestila je u subotu policija.


Glasnogovornik Policijske uprave sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik, rekao je da su četvorica napadača u dobi od 18 do 53 godine, s područja Petrinje.


U tijeku je kriminalističko istraživanje nad uhićenom četvoricom osumnjičenika za pokušaj ubojstva. Kriminalističku istragu provode službenici PU sisačko-moslavačke u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku.




Dvojica 22-godišnjih mladića također iz Petrinje, od kojih je jedan pripadnik Hrvatske vojske, teško su ozlijeđeni u napadu četvorice muškaraca u petak u ranim jutarnjim satima u Sisačkoj ulici u Petrinji. Pripadnik HV-a u trenutku napada bio je izvan službe i s prijateljem se vraćao iz provoda.


Teško ozlijeđeni 22-godišnji mladići prevezeni su u sisačku Opću bolnicu dr. Ivo Pedišić. Nakon oparativnog zahvata, kako Hina doznaje u bolnici, njihovo stanje je stabilno i izvan su životne opasnosti.