Pušća

INCIDENT NA KRKU Državljanin BiH vozio u zabranjenom smjeru, pa na kraju dobio – batine

Fiore Vežnaver

Ilustracija NL

Ilustracija NL

Situacija se »zakuhala« nakon što je 20-godišnjak iz BiH upravljao vozilom u zabranjenom smjeru te unatoč upozorenju 25-godišnjaka nastavio s takvom vožnjom



RIJEKA Nesvakidašnji sukob, što je prerastao i u fizičko sučeljavanje dvojice muškaraca, dogodio se u ponedjeljak u Pušći na otoku Krku.


Službenici Policijske postaje Krk još provode kriminalističko istraživanje, no objavljeno je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, najprije verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 20-godišnjeg bosansko-hercegovačkog i 33-godišnjeg hrvatskog državljanina.


Prema dosadašnjoj rekonstrukciji događaja, situacija se »zakuhala« nakon što je 20-godišnjak iz BiH upravljao vozilom u zabranjenom smjeru, ugrožavajući živote pješaka te unatoč upozorenju 25-godišnjeg hrvatskog državljanina nastavio s takvom vožnjom. Nakon toga se izrodio i fizički sukob…




Državljanina BiH građani su zadržali na mjestu događaja do dolaska policije, a onda je prevezen u riječki KBC, kako bi mu se pružila liječnička pomoć. Srećom, ispostavilo se da je samo lakše ozlijeđen u sukobu čije okolnosti policija i dalje utvrđuje.