Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 2n
Sutra: 7° 7° 2n
29. siječnja 2020.
Stravično ubojstvo

Horor u Palovcu: 'Smiljana je iznad Jasminina leša u škrinji držala i svinjski kare iz 2002'

Foto Screenshot, Denis Lovrović
Foto Screenshot, Denis Lovrović
Autor:
Objavljeno: 21. veljača 2019. u 18:38 2019-02-21T18:38:00+01:00

David, zaručnik starije Smiljanine kćeri, otvara poklopac zamrzivača, koji je pun vrećica s mesom. Na jednoj vrećici piše “svinjski kare 2002.”,  a nakon što je izvadio i druge vrećice ugledao je ljudsku nogu

PALOVEC Za pripremu optužnice protiv Smiljane Srnec za ubojstvo svoje sestre Jasmine Dominić, čije je tijelo nađeno u škrinji u obiteljskoj kući u međimurskom Palovcu, koristit će se iskaz zaručnika Smiljanine starije kćeri Katarine.

Upravo je on u subotu prijepodne zbog preuređenja u kući, u vrijeme dok Smiljana nije bila doma, izvukao zamrzivač i isključio ga iz struje, doznaju 24 sata.

David, zaručnik starije Smiljanine kćeri, potom otvara poklopac zamrzivača, koji je pun vrećica s mesom. Na jednoj vrećici piše “svinjski kare 2002.”. Razmiče te vadi i druge vrećice s mesom i u jednom trenutku ostaje potpuno šokiran vidjevši ljudsku nogu! Tijelo je bilo zgurano glavom prema dnu zamrzivača, pišu 24 sata.

Njegovoj zaručnici pozlilo je kad joj je ispričao što je vidio, a šokiran je ostao i njezin ujak. Čuvši priču pao je u nesvijest, zbog čega zovu Hitnu. Medicinska sestra iz tima potom zove policiju i prenosi im informaciju da se u zamrzivaču u kući obitelji Srnec nalazi žensko truplo.

Odmah prilikom uhićenja u subotu uvečer Smiljana je u čakovečkoj policiji bez prisutnosti odvjetnika navodno priznala: "Ja sam letvom ubila sestru i ugurala je u škrinju", pišu 24 sata.

Policajci ju odmah prekidaju i upozoravaju na potrebu zakonske forme davanja iskaza, a ona kasnije počinje šutjeti, po preporuci svojeg branitelja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.