Teške ozljede

HORROR U HRELJINU Maskirani huligani napali navijače Vinodola: Palicama i bokserima po maloljetnicima!

Zlatko Horvat

Foto I. Tomić

Foto I. Tomić

 Sve se dogodilo oko 20 sati, nakon što su navijači gostiju, koji se popularno zovu Bura, iz kafića pored igrališta odlučili okrenuti kući nakon druženja s  navijačima i igračima Naprijeda



RIJEKA   Nekoliko teže ozlijeđenih, koji su završili na hitnom traktu sušačke bolnice, među njima i jedan sedamnaestogodišnjak, epilog je horrora u Hreljinu, napada tridesetak maskiranih huligana na desetak mladih navijača Vinodola. Iz čista mira.


Sve se dogodilo oko 20 sati, nakon što su navijači gostiju, koji se popularno zovu Bura, iz kafića pored igrališta odlučili okrenuti kući nakon druženja s  navijačima i igračima Naprijeda.


Jedna skupina je već bila u automobilu, druga je tek krenula prema automobilima. Jednom od njih prišao je huligan i kada je saznao da se radi o Novljanima, sjevnula je – šaka. Bio je to početak premlaćivanja gostiju palicama, bokserima…  Tri ili četiri na jednoga. 




Domaćini iz Hreljina pokušali su pomoći, zaustaviti horror. Utakmica je završila oko 17.25 sati, a napad je uslijedio oko 20 sati. Sve je trajalo kratko, nekoliko  minuta, ali  Novljani će ih dugo pamtiti.


Uz udarce u glavu,   jednom od navijača  Vinodola,  ukraden je i mobitel. Nakon napada na stadion je stigla policija, koja je dio navijača otpratila do Crikvenice kako se napad ne bi ponovio. 


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU, U NEDJELJU, 17. OŽUJKA.