Oglasio se "dinamovac"

HENRIQUEZ O NAPADU PSA ‘U šoku sam, nema riječi kojima mogu opisati kako se osjećam’

P. N.

Foto Marko Prpić / PIXSELL

Foto Marko Prpić / PIXSELL

U stalnom sam kontaktu s roditeljima malog Maria i suosjećam s obitelji koja proživljava teške trenutke u strahu za svoje dijete i njegovo zdravlje. Iskreno mi je žao i dao bih sve da se ovo nije dogodilo. Nadam se da će sve biti u u redu, a Mariu želim što brži oporavak, napisano je na stranicama GNK Dinamo



Nogometaš GNK Dinama Angelo Henriquez danas se putem klupske web stranice GNK Dinama oglasio o jučerašnjem događaju u zagrebačkom Jelenovcu gdje je njegov pas napao i izgrizao 21-mjesečno dijete.


Priču o tome jutros je donio Novi list, a podsjetimo da je do svega došlo kad je Henriquezov pas ušao u dvorište gdje se dječačić igrao loptom, zgrabio ga za lice i vukao. Dijete je završilo s čak 50 šavova, a dječakov otac je našem novinaru ispričao da se Henriquezova djevojka ispričavala, dok je nogometaš samo rekao da žuri na trening.


Danas se ipak oglasio.


– Iskreno mi je žao i zaprepašten sam onime što se dogodilo. Trenutno ne postoje riječi kojima mogu opisati kako se osjećam. U šoku sam. U stalnom sam kontaktu s roditeljima malog Maria i suosjećam s obitelji koja proživljava teške trenutke u strahu za svoje dijete i njegovo zdravlje. Iskreno mi je žao i dao bih sve da se ovo nije dogodilo. Nadam se da će sve biti u u redu, a Mariu želim što brži oporavak.