Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Prijavio policiji

Gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina posumnjao da su ga pokušali ubiti, Kustić: "To ne može biti slučajno"

arhiva NL
arhiva NL
Autor: ,
Objavljeno: 29. kolovoz 2018. u 20:05 2018-08-29T20:05:40+02:00

Zaprimanje kaznene prijave potvrdila nam je i Maja Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske i dodala da se po prijavi postupa

Gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina prijavio je jutros policiji pokušaj ubojstva.

U ponedjeljak pri povratku s puta iz jednog mjesta na području Ličko-senjske županije na službenom automobilu marke Wolksvagen Passat otpao je kotač.

Premda je malo čudno da kotač otpadne na vozilu koji je redovito sevisiran i koji ima čak pet vijaka koji drže kotač, Rukavina nije reagirao dok mehaničar nije konstatirao da su vijci i na ostalim kotačima odvijeni.

Nakon toga odlučio se je razgovarati sa šefom policijske postaje Senj, a danas je policiji podnio i prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

Zaprimanje kaznene prijave potvrdila nam je i Maja Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske i dodala da se po prijavi postupa.

Kandidat za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije Marijan Kustić komentirao je u večerašnjem Dnevniku Nove TV kako to ne može biti slučajnost.

Također, poručio je članstvu HDZ-a da pritisci dijela članstva ne vode snazi stranke, a prepucavanja koriste samo suparničkim strankama te da u unutarstranačkim borbama i dobro i loše treba ostati samo unutar zidova stranke. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.