Prijavio policiji

Gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina posumnjao da su ga pokušali ubiti, Kustić: “To ne može biti slučajno”

Dorotea Prpić

arhiva NL

arhiva NL

Zaprimanje kaznene prijave potvrdila nam je i Maja Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske i dodala da se po prijavi postupa



Gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina prijavio je jutros policiji pokušaj ubojstva.


U ponedjeljak pri povratku s puta iz jednog mjesta na području Ličko-senjske županije na službenom automobilu marke Wolksvagen Passat otpao je kotač.


Premda je malo čudno da kotač otpadne na vozilu koji je redovito sevisiran i koji ima čak pet vijaka koji drže kotač, Rukavina nije reagirao dok mehaničar nije konstatirao da su vijci i na ostalim kotačima odvijeni.




Nakon toga odlučio se je razgovarati sa šefom policijske postaje Senj, a danas je policiji podnio i prijavu protiv nepoznatog počinitelja.


Zaprimanje kaznene prijave potvrdila nam je i Maja Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske i dodala da se po prijavi postupa.


Kandidat za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije Marijan Kustić komentirao je u večerašnjem Dnevniku Nove TV kako to ne može biti slučajnost.


Također, poručio je članstvu HDZ-a da pritisci dijela članstva ne vode snazi stranke, a prepucavanja koriste samo suparničkim strankama te da u unutarstranačkim borbama i dobro i loše treba ostati samo unutar zidova stranke.