Napad na Savskoj cesti

Dvojica izbodenih u Zagrebu: ‘Iskrvarit ću, pomozite mi! Cugali smo, napao nas je bez povoda’

Portal Novilist.hr

Foto Pixsell

Foto Pixsell

Ispred kafića ostala je velika lokva krvi. Sukob je nastavljen i na drugoj strani ceste, kod tramvajske stanice, a sve se odvijalo pred prolaznicima, od kojih su neki čekali tramvaj



Dvojica muškaraca izbodena su u nedjelju navečer u Zagrebu. Do sukoba trojice muškaraca došlo je u kafiću Woody na Savskoj cesti, a potom se nastavio na ulici. Dvojica izbodenih prevezena su u bolnicu.


Ispred kafića ostala je velika lokva krvi. Sukob je nastavljen i na drugoj strani ceste, kod tramvajske stanice, a sve se odvijalo pred prolaznicima, od kojih su neki čekali tramvaj.


Napadač s nožem bio je crne kose i odjeven u zelenu dužu jaknu.




– Cugali smo tu u kafiću, ali nismo mi napali nikog. Iskrvarit ću, pomozite mi, rekao je jedan od dvojice napadnutih mladića djelatnicima Hitne pomoći, javlja Jutarnji.


edan od izbodenih je ugostitelj i obiteljski čovjek, te je ranjen nožem u trbuh dok je drugi, koji je strahovao od iskrvarenja, zadobio reznu ranu lijeve ruke i imao je zakrvavljeno lice.


Na mjestu događaja prolaznicima su ozlijeđeni mladići rekli da su izbodeni nožem nakon što su u kafiću pili i družili se. Sudeći prema njihovim pričama, napad je bio ničim izazvan, a napadača s nožem ne poznaju.


– Dečki su se natjeravali po ulici. Mladić krvav stoji uz tramvajsku stanicu i čini se kao da će izgubiti svijest. Preko ceste, pak, drugi mladić trči pred nekim dečkom koji onda pretrčava kolnik i počinje natjeravati onog prvog koji je stajao uz tramvajsku stanicu zakrvavljen.


Iz njega je krv samo kapala. Pretvorili smo se u Divlji zapad s obzirom na krvave zločine unazad nekoliko dana, ispričala je za Jutarnji stanarka obližnje zgrade.


Na mjestu intervencije vrlo brzo se pojavila policija kao i Hitna pomoć, a tragove krvi s kolnika te dijela tramvajske stanice su potom ispirali zagrebački vatrogasci. Navodno je jedna osoba dovedena na obavijesni razgovor, a je li riječ o muškarcu koji je nožem ozlijedio dvojicu mladića, nije poznato.