Centar 112

Dva pješaka u Rijeci završila u bolnici; u Crikvenici dijelom potonula jahta

P. N.

Arhiva NL

Arhiva NL

Jedan pješak stradao je u Ulici Tome Strižića, a drugi u Zametskoj ulici. Ozlijeđeni pješaci prevezeni su u KBC Rijeka i Dječju bolnicu Kantrida, izvijestio je riječki Županijski centar 112



RIJEKA Dva pješaka stradala su tijekom protekla 24 sata na riječkim ulicama – jedan u Ulici Tome Strižića, a drugi u Zametskoj ulici. Ozlijeđeni pješaci prevezeni su u KBC Rijeka i Dječju bolnicu Kantrida, izvijestio je riječki Županijski centar 112.


Prometna nesreća dogodila se i u Loznatima nedaleko Cresa gdje je osobno vozilo sletjelo s ceste pri čemu je jednoj lakše ozlijeđenoj osobi pružena pomoć na mestu nezgode.


U Crikvenci je na privezu krmenim dijelom potonula jahta njemačkih registracijskih oznaka. Na intervenciju su izašli vatrogasci JVP Crikvenica, djelatnici Lučke kapetanije Crikvenica i policijske postaje Crikvenica.




Prema informacijama Centra 112 u posljednjih 24 sata realizirana su dva medicinska prijevoza zrakom s otoka Raba i Lošinja, a prevezene osobe su zbrinute u KBC Rijeka. Služba je zaprimila ukupno 70 poziva koje je preusmjerila Hitnoj medicinskoj službi, osam poziva preusmjereno je vatrogacima, 53 policiji, a jedan poziv bio je preusmjeren Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru – MRCC Rijeka.