Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Iva Bošnjak

Djevojka kaže da ju je napao Dinamovac: 'Gušio me, tukao po glavi'. Uključila se policija

Foto Pixsell, Screenshot Instagram
Foto Pixsell, Screenshot Instagram
Autor:
Objavljeno: 8. ožujak 2019. u 16:06 2019-03-08T16:06:14+01:00

Bošnjak je navela da je policija zabilježila slučaj, a da je Atiemwenu nakon dolaska policije rekao da je ona sama razbacala svoje stvari i da ju nije dotaknuo

ZAGREB Zagrebačka policija potvrdila je u petak da prikuplja obavijesti o navodnom slučaju nasilja koji je prijavila Iva Bošnjak, djevojka Dinamova nogometaša Iyayia Believea Atiemwena.

Znamo za događaj i prikupljamo obavijesti, kratko su rekli Hini u zagrebačkoj policiji, ne otkrivajući identitet osoba uključenih u taj incident.

Javnost je za taj slučaj saznala preko Instagrama na kojem je Bošnjak objavila da je u četvrtak nakon utakmice Dinamo – Benfica bila napadnuta »od strane dotičnog gospodina«.

»Ja, Bošnjak Iva javno objavljujem ovo, noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane dotičnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen, zadobila sam par fizičkih ozljeda«, napisala je Bošnjak, navodeći da joj je Iyayi Believe Atiemwenu, uz pokušaj gušenja, nanio ozljede glave.

Bošnjak je navela da je policija zabilježila slučaj, a da je Atiemwenu nakon dolaska policije rekao da je ona sama razbacala svoje stvari i da ju nije dotaknuo.

Dodala je: "Prema izjavama drugih ljudi ja nisam jedina, koja je doživjela ovo! Objavila sam ovo prvenstveno da druge cure ne bi doživjele ovako iskustvo"

U nogometnom klubu Dinamo, za kojeg igra Iyayi Believe Atiemwen, nisu željeli komentirati slučaj.

dinamo

dinamo2


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.