Novi eksces Darka Kovačevića

Daruvarcu određeno trideset dana istražnog zatvora, on poručuje: ”Ovo je čista namještaljka”

P. N.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Daruvarac je prilikom privođenja, na pitanje novinara osjeća li se krivim, poručio: "Ne, ovo je čista namještaljka da me se vrati u zatvor". Rekao je i da ne zna tko mu smješta



Darko Kovačević zvani Daruvarac, koji je nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja djevojke u Zadru i koji je bio pušten iz pritvora, priveden je na ispitivanje zbog sumnje u kazneno djelo prijetnje. Sud mu je odredio trideset dana istražnog zatvora zbog opasnosti ponavljanja djela, javlja N1.


Županijsko državno odvjetništvo u Zadru na ročištu je zatražilo mjesec dana istražnog zatvora za Daruvarca zbog opasnosti od ponavljanja djela. 


Daruvarac je prilikom privođenja, na pitanje novinara osjeća li se krivim, poručio: “Ne, ovo je čista namještaljka da me se vrati u zatvor”.




Rekao je i da ne zna tko mu smješta.


“Tijekom današnjeg dana 32-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijetnje”, potvrdila je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.


“Tijekom današnjeg dana 32-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijetnje”, potvrdila je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin, piše N1.


Podsjetimo, Daruvarac je u subotu oko osam sati na terasi jednog ugostiteljskog objekta  u Boriku u Zadru sudjelovao u verbalnom sukobu, a zatim i naguravanju. Policija je izvijestila da je 32-godišnjak nasrnuo na 24-godišnjaka nakon čega je taj muškarac došao u policijsku postaju i prijavio kazneno djelo prijetnje.


Kako neslužbeno doznajemo, mladić koji je prijetnju prijavio je pao tijekom naguravanja, ali nije bilo direktnog udarca, nema ozljeda. Također, neslužbeno se doznaje da je Daruvarca policija pronašla u njegovu stanu.


“Sve se odvijalo jako brzo. Ne znam je li bilo udaraca, ali sam vidio da je jedan od njih, valjda taj Daruvarac dignuo stolicu – rekao je za Večernji jedan od konobara kafića.


Dok je bio na ispitvanju u policiji u prisustvu odvjetnika i on je podnio kaznenu prijavu protiv 24-godišnjeg mladića koji je njega prijavio i to zbog prijetnje, lažnog prijavljivanja i pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda.