Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 4
Sutra: 3° 3° 4
12. prosinca 2019.
Stabilno stanje

DOBRA VIJEST S REBRA Najteže ozlijeđena djevojčica je dobro, liječnici optimistični oko oporavka

Foto Borna Filić / PIXSELL
Foto Borna Filić / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 2. ožujak 2019. u 11:57 2019-03-02T11:57:25+01:00

»Dvoje djece nalazi se na Odjelu dječje kirurgije, a djevojčica koja je jučer operirana u toku danas bit će iz Jedinice intenzivnog liječenja premještena u zajedničku sobu,« rekao je Karuc

Zdravstveno stanje sedmogodišnje djevojčice iz Paga, koja se liječi od ozljeda u KBC Zagreb i dalje je stabilno, doznaje se u subotu u bolnici, a ostalih troje, koji se liječe u zadarskoj bolnici, dobro su i, kažu liječnici, oporavljaju se prema očekivanjima.

Stanje sedmogodišnje djevojčice, »je stabilno, nema novih komplikacija i pogoršanja«, izjavio je danas Hini voditelj jedinice intenzivne pedijatrijske skrbi KBC-a Zagreb docent Milivoj Novak. Dodao je kako su liječnici optimistični oko njezinog oporavka.

Ona je najteže ozlijeđena od četvero djece, koju je njihov otac jedno po jedno bacio s balkona obiteljske kuće u Pagu u četvrtak, 28. veljače. Troje djece u dobi od tri, pet i osam godina, koji su na liječenju u Općoj bolnici Zadar, dobro su i oporavljaju se prema očekivanjima, potvrdio je u subotu Hini Edi Karuc, zamjenik ravnatelja zadarske bolnice.

»Dvoje djece nalazi se na Odjelu dječje kirurgije, a djevojčica koja je jučer operirana u toku danas bit će iz Jedinice intenzivnog liječenja premještena u zajedničku sobu,« rekao je Karuc.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.