Nesreće

Crna noć za motocikliste: Jedan sletio u kanal kod S. Broda, drugi se zabio u brdo kod Dubrovnika. Oba su poginula

Hina

Dubrovačko-neretvanska policija izvijestila je da se nesreća dogodila nešto iza ponoći na predjelu Batahovine u Dubrovniku. Tada je 19-godišnjak vozio moped iz pravca Dubrovnika prema Sustjepanu te je u jednom trenutku, iz zasad neutvrđenih razloga, skrenuo u desno i udario u brdo



Padom u kanal u nedjelju navečer je u Slavonskom Brodu poginuo 41-godišnji motociklist, izvijestila je brodsko-posavska policija.


Iz policije u ponedjeljak kažu da se nesreća dogodila oko 21.45 sati, kada je 41-godišnjak neprilagođenom brzinom ušao u desni zavoj na Sjevernoj veznoj cesti te udario u zaštitnu ogradu.


Nakon toga pao je u kanal te poginuo na mjestu nesreće, dok se motocikl nastavio nekontrolirano kretati uz odbojnu ogradu te ja pao na kolnik.




Policija je tijekom trajanja očevida od 22 do 0.30 sati privremeno zatvorila promet dionicom na kojoj se dogodila nesreća i preusmjeravala ga alternativnim smjerovima.


U policiji najavljuju da će Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu dostaviti izvješće o nesreći.


U noći na ponedjeljak u Dubrovniku je poginuo 19-godišnji vozač mopeda, kojim se zabio u brdo, a lakše je ozlijeđena njegova 18-godišnja suputnica. 


Dubrovačko-neretvanska policija izvijestila je da se nesreća dogodila nešto iza ponoći na predjelu Batahovine u Dubrovniku.


Tada je 19-godišnjak vozio moped iz pravca Dubrovnika prema Sustjepanu te je u jednom trenutku, iz zasad neutvrđenih razloga, skrenuo u desno i udario u brdo.


Uslijed udara, vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik, dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci.


Zbog zadobivenih teških ozljeda 19-godišnji vozač mopeda poginuo je na mjestu nesreće, dok je 18-godišnja suputnica lakše ozlijeđena.


Oboje su tijekom vožnje nosili zaštitne kacige.


Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren, navode u policiji.