Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Kruno Grlević

Bivši vođa Uvijek vjernih oko fotomontaža Tolušića: 'Jesam li ih slao? Angažirat ću odvjetnika'

Foto Screenshot
Foto Screenshot
Autor:
Objavljeno: 25. veljača 2019. u 13:17 2019-02-25T13:17:39+01:00

ZAGREB Kruno Grlević, bivši dugogodišnji vođa navijačke udruge hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni, potvrdio je za Jutarnji list da je ispitan u vezi objave spornih i navodno lažnih fotografija ministra Tomislava Tolušića na kojima se zabavlja sa prostitutkom i narkoticima.

Naime, 24 sata su danas objavila neslužbenu informaciju kako je Grlević ispitan u USKOK-u te je priznao da je posredovao u plasmanu tih fotografija tjedniku Nacional. Fotografije su objavljene u Nacionalu, uz ogradu da se radi o montažama kojima je cilj napad na ministra.

Prošlo je više od mjesec dana otkad su objavljene kompromitirajuće lažne fotografije potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića. Ali iako Uskok i policija još nisu službeno otvorili istragu ni protiv koga, 24 sata doznaju da su prilično suzili krug ljudi na koje sumnjaju.

- Dao sam svoj iskaz na tu temu, kratko je rekao Jutarnjem Kruno Grlević.

Nije htio potvrditi je li točno da je baš on ustupio ili posredovao u objavljivanju spornih fotografija. Što se tiče navoda iz drugih medija, da je baš on glavni akter te afere, rekao je samo da će po tom pitanju "angažirati odvjetnika".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu