Procurio dio iskaza

Bivša miss Hercegovine o ubojstvu mostarskog poduzetnika: ‘Samo sam se malo igrala pištoljem’

P. N.

Foto Facebook

Foto Facebook

Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijen, kazala je da je skočila s trećeg kata motela, i to ravno u rijeku Bunu, gdje je polomila obje noge



Iscurio je dio iskaza Sunite Hindić-Bošnjaković (21), koja je osumnjičena da je hicem iz pištolja u Buni pored Mostara, usmrtila Ninu Ivankovića (55), vlasnika motela “Vila Ivanković”.


Kako portal Haber.ba doznaje iz policijskih krugova bliskih istrazi, ona je istražiteljima rekla kako nije namjeravala ubiti Ivankovića i da ne zna zbog čega je to učinila.


– Samo sam se malo igrala pištoljem, rekla je navodno bivša miss Hercegovine. U istrazi je, dosad, međutim, utvrđeno da je Ivanković ubijen s leđa.




Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijen, kazala je da je skočila s trećeg kata motela, i to ravno u rijeku Bunu, gdje je polomila obje noge.


U noći koja je prethodila ubojstvu, s njom i Ivankovićem u motelu je bio i A. Š., od ranije poznat policiji, kojem je ona u jednom trenutku ušla u sobu. No, on ju je od tamo izbacio. Šta se u međuvremenu dogodilo između nje i Ivankovića, piše Haber.ba, nije poznato, ali je oko šest ujutro pozvala taksi i u mostarskom prigradskom naselju Ilići se predomislila, kazavši taksistu da je vrati u hotel.


Sat kasnije, susjed je čuo  pucanj, a Hindić-Bošnjaković je ponovo pozvala taksi i odvezla se do Turbeta kod Travnika, gdje se kasnije navečer predala policiji.