Napad palicama

Antolić: Netko iz policijskog sustava ne želi riješiti napad na Citanovića, Mamića, povike na Poljudu…

Hina

Foto: N. REBERŠAK

Foto: N. REBERŠAK

Na konferenciji za medije koja je bila posvećena napadu na njega Cvitanović se zahvalio svim prijateljima i kolegama trenerima koji su mu svi dali podršku, kao i igračima s kojima je danas htio odraditi taktički trening pred prvenstvenu utakmicu u Puli, ali to nije mogao pa će taj trening odraditi sutra



Ja želim biti samo nogometni trener i baviti se svojim poslom, a ako netko želi neka slobodno i bez riječi puca u mene. Više neću reći niti riječi o ovome slučaju i ne želim odgovarati na pitanja, rekao je trener nogometaša Dinama Mario Cvitanović na konferenciji za medije održanoj u četvrtak, dan nakon što su ga dvojica maskiranih napadača ozlijedila pred ulazom u njegov stan.


Na konferenciji za medije koja je bila posvećena napadu na njega Cvitanović se zahvalio svim prijateljima i kolegama trenerima koji su mu svi dali podršku, kao i igračima s kojima je danas htio odraditi taktički trening pred prvenstvenu utakmicu u Puli, ali to nije mogao pa će taj trening odraditi sutra.


Član Uprave GNK Dinama Krešimir Antolić, koji je u svojoj karijeri radio i u policiji, kazao je kako iz prve ruke zna da je Policijska uprava zagrebačka najbolja u državi i da ukoliko želi ovaj slučaj može vrlo brzo riješiti.




»Ja se bojim da netko iz sustava ne želi riješiti ovaj slučaj, kao što su ostali neriješeni i brojni ostali slučajevi od napada na Zdravka Mamića i neprimjereni povici na poljudskom stadionu.


Naravno da napad na našeg trenera ne možemo gledati izvan konteksta opće histerije koja je nastala oko Dinama u kojoj je ‘normalno’ da jedna udruga najavi niz akcija protiv Dinama, grad bude preplavljen plakatima s prekriženom glavom i da nitko ne reagira.


Znači li to da svih 289 zaposlenika u Dinamu moraju strahovati kad sutra dođu na posao?«, izjavio je Antolić i dodao:


»Činjenica je da su dva idiota zamaskirana podmuklo i kukavički iz zasjede napali Marija Cvitanovića i o tome više ne želim ništa reći, a policija taj slučaj može lako riješiti«.