Otkrivena pozadina

ARMADA NAPALA GROBARE? Iza masovne tučnjave u centru Rijeke u petak stoji – navijački sukob

P. N.

Na Facebook stranici Balkanski navijači koja redovito izvještava o događanjima u navijačkom svijetu stoji, naime, kako se u Rijeci u petak zatekla skupina od desetak Grobara,



Iza masovne tučnjave na terasi jednog kafića u centru Rijeke do koje je došlo u petak navečer, zapravo stoji navijački sukob.


Na Facebook stranici Balkanski navijači koja redovito izvještava o događanjima u navijačkom svijetu stoji, naime, kako se u Rijeci u petak zatekla skupina od desetak Grobara, kako sebe nazivaju navijači beogradskog Partizana, iz Slovenije i Austrije.


Oni su se na povratku s utakmice protiv Budućnosti u Podgorici odlučili zadržati na u primorju i sjeli u riječki kafić Pommery.




Nije trebalo dugo čekati da se prisustvo nenadanih gostiju pročuje među pripadnicima Armade i da dođe do napada na Grobare.


– U velikom metežu letjele su stolice, flaše i ostali inventar kafića, pa je nekoliko ljudi lakše povrijeđeno, piše na spomenutoj Facebook stranici.


Policija je brzo došla na mjesto sukoba, ali vinovnici nereda su se brzo razbježali pa nitko nije priveden.


– Došlo je do tučnjave huligana, a kafići prepuni ljudi, letjele čaše i flaše… Ja i moje dijete bili smo jako blizu svega toga, jedva smo se izvukli bez ozljeda – izjavio nam je jedan Riječanin, ozlojeđen i ljut što vinovnike ekscesa nije bilo briga da u svemu može stradati netko potpuno nevin, da je u blizini bilo i djece.