A2 Regionalna liga

Vaterpolisti Primorja EB u Budvi traže nove bodove

Igor Duvnjak

Igor Hinić/Foto Arhiva NL

Igor Hinić/Foto Arhiva NL



RIJEKA Gotova je natjecateljska stanka vaterpolista u A2 Regionalnoj ligi. Mlada momčad vaterpolista Primorja Erste banke nastavlja lov na bodove u Budvi gdje se sastaje s Cattarom (17 sati). Momčad trenera Igora Hinića je uoči devetoga kola na diobi petog mjesta, a nakon tri kola koja im još prestoje za odigrati šest najboljih ulaze u novu fazu natjecanja i u borbu za promociju u A1 Regionalnu ligu.


Primorjaši se kompletiraju u hodu, prvi bek Mioslav Vrlić je skinuo gips s ozlijeđene ruke, prvi centar Lovro Paparić je počeo vježbati sa suigračima koji željno očekuju da im se ovaj dvojac čim prije pridruži u idućim nastupima.


Pred nama su sada još tri utakmice u ovoj prvoj fazi natjecanja. Poslije »Cattara« igramo još sa Zadrom kod kuće i Galebom iz Makarske u gostima – kaže trener Igor Hinić.




Riječani imaju trostruko više bodova od svojih domaćina, koji su pri dnu ljestvice.


– Cattaro je mlada momčad, dobro organizirana. Momčad su koja ne dopušta lagane golove iz kontre, dobro plivaju. Što se nas tiče, zna se da je put u Budvu uvijek naporan, riječ je od 12 sati vožnje autobusom. Skoro pa da se iz autobusa izlazi u bazen. Očekujemo pobjedu. Bodovi se prenose u novu fazu natjecanja, a ja se nadam da ćemo se plasirati dalje, stoga nam je svaki bod bitan.