PH u vaterpolu

Vaterpolisti Primorja EB poraženi u Šibeniku, slijedi razigravanje za 7. mjesto

Igor Duvnjak

Lovro Paparić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL

Lovro Paparić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL



ŠIBENIK Uzvratna utakmica prvog kruga razigravanja za plasman od 5. do 8. mjesta u PH vaterpolista: Solaris – Primorje Erste banka 9:6 (2:1, 2:1, 2:3,3:1 ). Suci: Tiozzo, Šparada (Split). Gledatelja 200.


SOLARIS: Šparada, Malenica, Sabioni, Štrkalj, Begović 1, Erak 1, Vlahović 2, Pelicarić 1, Bušelić 1, Bulat 1, Lipar, Koprčina 1, Jukić, Kreković 1.


PRIMORJE ERSTE BANKA: Čubranić, Čunko 2, Brubnjak, Putt, Petrić, Blažić, Tkač 1, Rakovac 1,Augusti, Vrlić 1, Paparić 1, Aksentijević, Milošević, Car.




Igrač više: Solars 4 (3), Primorje EB 6 (3).


Vaterpolisti šibenskog Solarisa su na svom bazenu potopili Primorje EB 9:6 i plasirali su se u završnicu razigravanja za peto mjesto u hrvatskom prvenstvu dok će njihovi riječki gosti razigravati za plasman za sedmo mjesto. Riječani su na Kantridi istina dobili prvu utakmicu 8:7, ali nisu uspjeli očuvati tu minimalnu prednost u Šibeniku gdje su njihovi domaćini od prve četvrtine, koju su dobili 2.1, sve vrijeme kontrolirali rezultat. Na »poluvremenu« je tako bilo 4:2, Dario Rakovac je u trećoj četvrtini smanjio na 5:4, a nakon što je u posljednjoj četvrtini Lovro Paparić vratio nade Riječanima golom za 7:6 domaćini su u finišu reagirali dvama golovima za konačnih 9:6.