Regionalna liga

Vaterpolisti Primorja EB poraženi u Šibeniku od Solarisa

Igor Duvnjak

Fran Čubranić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL

Fran Čubranić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL



ŠIBENIK Utakmica sedmog kola A-2 Regionalne lige vaterpolista »Solaris – Primorje Erste banka 15:9 (4:2, 5:4, 1:2, 5:1). Plivalište u Šibeniku. Gledatelja 100. Suci Tiozzo, Matijević (Split).


SOLARIS: Šparada, Malenica 1,Komadina, Štrkalj 2, Begović 1, Erak, Vlahović 2, Pelicarić 5, Bušelić , Bulat, Erak 1, Koprčina 1, Jukić, Kreković 2.


PRIMORJE EB: Čubranić, Čunko, Brubnjak 3, Putt, Marić , Blažić , Tkač 4, Rakovac , Petrić, Vrlić 2, Augusti. Aksentijević, Milošević, Babić.


Vaterpolisti »Primorja Erste banke« su u Šibeniku napustili bazen pune mreže i praznih ruku s domaćim favoritima. Kao i na prošlom gostovanju u Nišu su se nadobijali golova, »Solaris« je na koncu potopio ekipu trenera Igora Hinića sa uvjerljivih 15:9. Mislav Vrlić i Tin Brubnjak su istina brzo doveli Riječane u vodstvo 2:0 ali su na to Šibenčani odgovorili serijom 4:0 već do prvog odmora. U drugoj četvrtini dalmatinski domaćini su povgećavali razmak, vodili su 9:4 prije »velikog odmora«. Riječani su uspjeloi reagirati, u trećoj četvrtini Tkač im je ulio nadu smanjivši na 9:7 a ubrzo je Brubnjak sveo razmak na minimum, 9:8. U posljednjoj četvrtini je međutim dominirao »Solaris« koji je sve više odmicao redajući golove u mreži Frana Čubranića sve do konačnih 15:9.