Mislav Vrlić

U pobjedi protiv Budve smo pokazali da smo momčad, bodrili smo jedni druge

Igor Duvnjak

Mislav Vrlić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL

Mislav Vrlić (Primorje EB)/Foto Arhiva NL

Ovo sada nam je bila najvažnija utakmica, sada slijedi još važnija utakmica. Trebamo u tu utakmicu ući isto kao i u ovu ovdje, fizički spremni, moramo ih nadmašiti taktički – kazao je bek primorjaša. 



RIJEKA Mlada ekipa vaterpolista Primorja Erste banke je odlično ušla u Ligu šest, razigravanje A2 Regionalne lige iz koje se jedan klub izravno vraća u viši razred, a drugi ide u kvalifikacije. Riječani, koji su sada četvrti, pobjedom su skinuli Budvu s druge pozicije u utakmici u kojoj je itekako bilo vidljivo što im znače centar Lovro Paparić i bek Mislav Vrlić. Obojica, naime, radi ozljeda i drugih problema nisu igrača najveći dio sezone, sada su konačno zdravi i spremni u momčadi trenera Igora Hinića.


– Super sam, sve je u redu – kaže Mislav Vrlić. – Sve ozljede su iza mene. Nadam se da sam ispunio bonus nezgoda i da su ti problemi sada iza mene.


On i suigrači su od početka do kraja kontrolirali utakmicu. Obrana im je bila vrlo djelotvorna, dok su raznim rješenjima u napadu nalazili put do mreže.


– Utakmica je bila taktički vrlo zahtjevna i fizički jako teška. Pokazali smo da smo stvarno momčad, bodrili smo jedni druge. U napadu smo napravili sve što treba, isto tako i u obrani.Konačnih dva gola razlike za Riječane je plod njihova popuštanja u druge dvije četvrtine kada je Budva uspjela smanjiti visoki zaostatak. Samo su optimisti među domaćim navijačima mogli očekivati da će njihovi ljubimci imati tako visoku prednost prije završnice.

– Onako kako smo se dogovorili, tako smo i odigrali. Stoga ono naše vodstvo nije bilo neočekivamo jer smo napravili sve što smo namjeravali te smo vodili utakmicu na naš mlin.


Primorjaši u idućem kolu imaju teško gostovanje Kragujevcu koji je na drugom mjestu i ima veliku bodovnu zalihu.


– Ovo sada nam je bila najvažnija utakmica, sada slijedi još važnija utakmica. Trebamo u tu utakmicu ući isto kao i u ovu ovdje, fizički spremni, moramo ih nadmašiti taktički – kazao je bek primorjaša.