Regionalna liga vaterpolista

Primorjaši s oporavljenim Vrlićem i Paparićem dočekuju Zadrane

Igor Duvnjak

Igor Hinić, trener vaterpolista Primorja EB/Foto Arhiva NL

Igor Hinić, trener vaterpolista Primorja EB/Foto Arhiva NL



RIJEKA Mlada momčad vaterpolista Primorja Erste banke večeras na bazenu Kantrida nastavlja plivati po bodove u natjecanju A2 Regionalne lige. Do kraja ove faze natjecanja preostala su još dva kola, nakon večerašnje utakmice sa Zadrom 1952 (20 sati) igrači trenera Igora Hinića još gostuju kod Galeba u Makarskoj.


Nakon duže blagdanske natjecateljske stanke iza sebe imaju gostovanje kod pretposljednjeg Cattara u Budvi, gdje su uvjerljivo slavili, sada je plan ostvariti novi uspjeh kojim bi potvrdili peto mjesto na ljestvici u A2 ligi iz koje će šest najboljih momčadi međusobno razigravati za povratak u elitni razred Regionalne lige.


Za ovu priliku momčad Riječana će imati drugačije izdanje u odnosu na protekle nastupe, u sastav se vraćaju prvi centar Lovro Paparić i prvi bek Mislav Vrlić, koji su dugo pauzirali zbog teških ozljeda. Počeli su trenirati, sada će biti u sastavu, a treba vidjeti hoće li i koliko igrati sa Zadranima. O utakmici je na klupskoj pressici govorio iskusni napadač Riječana Duje Peroš.




– Bližimo se kraju ovoga dijela sezone, koja nam nije bila toliko uspješna. Mogli smo ugrabiti više bodova, mislim tu na neostvarenu pobjedu protiv Radničkog. Zadar 1952 je u usponu, ima nekoliko solidnih igrača. Oni po kvaliteti nisu na našoj razini, ali na utakmici sve ovisi o nama – poručio je Peroš.