Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 4
Sutra: 11° 11° 4
8. prosinca 2019.
Promocija vaterpola

Ni jak pljusak nije zaustavio vaterpoliste na Lokvarskom jeziku

Vaterpolske atrakcije na Lokvarskom jezeru
Vaterpolske atrakcije na Lokvarskom jezeru
Autor:
Objavljeno: 26. kolovoz 2018. u 10:17 2018-08-26T10:17:53+02:00

LOKVE Žestoki pljusak koji je trajao više od pola sata, kao ni oblaci koji su u potpunosti sakrili ovog ljeta žarko sunce, nimalo nisu smetali sudionicima 2. Vaterpolo kupa Lokve 2018. održanog kod starog motela na Lokvarskom jezeru. Usprkos najavama kiše organizatori iz TZO Lokve i Općine Lokve opravdano nisu željeli odustati od prošle godine zamišljenog i pokrenutog jezerskog vaterpolo druženja, a da su bili u pravu potvrdili su i mlađi uzrasti vaterpolista iz Opatije, Crikvenice i Primorja EB, koji su odigrali tri atraktivne utakmice.

Popularizacija, ne samo vaterpola, već i turističkih mogućnosti Gorskoga kotara, temelj je ovoga druženja, istaknuo je predjednik HVS-a Predrag Sloboda, koji je zaslužan za realizaciju ovogodišnjeg turnira.

– Prošle su godine ideju vaterpola na Lokvarskom jezeru potaknuli Ratko Rudić i Karlo Stipanić, a mi smo je ove godine nastavili i činit ćemo to i dalje uz entuzijaste iz Općine Lokve – rekao je Sloboda.

Slično razmišlja i proslavljeni hrvatski vaterpolist Samir Barać.

– Ako u tom spajanju vaterpolo može pomoći, mi ćemo biti prezadovoljni i uvijek spremni podržati ovakve turnire – rekao je Barać.

Načelnik Općine Lokve Toni Štimac nakon uspješno odrađenog 2. Vaterpolo kupa, najavljuje za iduću godinu stalnu »postavu« vaterpolo igrališta, koje će biti smješteno uz samu obalu i gdje će se tijekom idućeg ljeta moći igrati vaterpolo utakmice i to, nada se, možda i prvih goranskih vaterpolo ekipa!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.