Vatrepolski prijelaz

Marko Radulović otišao iz Primorja EB u Vojvodinu

Igor Duvnjak

Marko Radulović/V. KARUZA

Marko Radulović/V. KARUZA



RIJEKA Marko Radulović odlazi u Vojvodinu, to je najnovija vijest iz redova vaterpolista Primorja Erste banke uoči skorašnjeg puta u Marseille, gdje ovog vikenda riječke »kapice« očekuju nastup u drugom krugu kvalifikacija za nastup u LEN Kupu. Mladi napadač Radulović je od prvih zaveslaja na Kantridi iskazivao nadarenost, ali nije bio u sastavu na proteklim utakmicama u prvom krugu kvalifikacija za LEN Kup. Iz kluba su nakon svega poručili kako su Raduloviću izdali ispisnicu na zahtjev roditelja poslije čega on odlazi u novosadsku Vojvodinu.


U međuvremenu trener Igor Hinić nakon obavljenog posla u prvom krugu kvalifikacija, uvjerljivih pobjeda nad Duisburgom i Partizanom i očekivanog poraza od mađarskog OSC–a sa svojim igračima provodi posljednje dane treninga uoči puta za Francusku, planiranog za noćne sate sa srijede na četvrtak. Na turniru ove F skupine kvalifikacija koji se igra od 12. do 14. listopada primorjaše očekuje vrlo težak posao sa itekako kvalitetnim suparnicima, domaćim Marseilleom, mađarskim BVSC– om iz Budimpešte i crnogorskim konkurentom, Primorcem iz Kotora. Prolaz će izboriti dvije prvoplasirane momčadi.


Vrlo brzo po povratku iz Francuske kapetan Duje Peroš i ostali primorjaši će u Regionalnoj A-2 ligi iduće srijede ugostiti kragujevački Radnički.