Plivačka poslastica

Danas i sutra plivački miting Victoria-Primorje na bazenima na Kantridi

P. N.

Mislav Sever (Primorje CO)/Foto Arhiva

Mislav Sever (Primorje CO)/Foto Arhiva

Očekuje se sudjelovanje 459 plivačica i plivača iz 55 klubova Bosne i Hercegovine, Italije, Mađarske, Slovenije, Velike Britanije i Hrvatske, a među njima su i poznata plivačka imena koja spadaju u sam vrh europskog plivanja



RIJEKA Plivački klub Primorje Croatia osiguranje nastavlja hvalevrijednu tradiciju, danas i sutra organizira već 11. Međunarodni miting Victoria-Primorje na Bazenima Kantrida. Očekuje se sudjelovanje 459 plivačica i plivača iz 55 klubova Bosne i Hercegovine, Italije, Mađarske, Slovenije, Velike Britanije i Hrvatske, a među njima su i poznata plivačka imena koja spadaju u sam vrh europskog plivanja, reprezentativke Slovenije Anja Klinar, Janja Šegel, Tjaša Oder, Tjaša Vozel, reprezentativci Velike Britanije Nathan Huges, Harry Constantine, reprezentativci Mađarske Gabor Financsek i Sara Joo, reprezentativci Italije Laura Letrari, Lorenzo Mora te predstavnici hrvatske reprezentacije Nikola Obrovac, Mislav Sever, Marin Mogić, Franko Grgić, Filip Zelić, Anton Lončar, Ognjen Marić i Antonio Rajković.


Miting se održava dva dana kroz dva dijela natjecanja i to s početkom u 9 sati s kvalifikacijskim te u 17 sati s finalnim utrkama. Svečano otvaranje mitinga je danas u 16.45.