Noć za pamćenje

VIDEO: Pogledajte kako su Vatreni slavili nakon utakmice!

Hina

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Nakon dramatične pobjede protiv Danske slavila je cijela Hrvatska, ali i naši nogometaši



Cijela Hrvatska gorila je nakon dramatične pobjede hrvatske reprezentacije protiv Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva gdje su se naši izborili u četvrtfinale rezultatom 4:3 (1:1). 


Da su i naši nogometaši ludo proslavili svjedoče i snimke s društvenih mreža, posebice ona koju je na svom Instagram profilu objavio Vedran Ćorluka. 


Burno je bilo i u autobusu, a pjesmu su predvodili kapetan i dokapetan Luka Modrić i Vedran Ćorluka. Glavni hit je bila pjesma Mladen Grdovića: “Nije u šoldima sve”.




“Joj što je ovo bilo, bravo momci, bravo svi…ovo je nešto posebno. Hvala vam ljudi, ovo je za sve Hrvate koji stoje iza nas, idemo dalje,” napisao je Lovren na svom Instargram profilu.


Pogledajte kako je izgledalo slavlje među Vatrenima!



“Vatreni” već danas lete u Soči gdje ih 7. srpnja očekuje četvrtfinale protiv domaćina Rusije, a za nagadu su dobili slobodan dan bez treninga.


Hrvatski igrači su bili preplavljeni emocijama nakon velike pobjede, prve u nokaut fazi nekog velikog natjecanja na čak 20 godina.


“Svi smo potrošeni nakon ove utakmice, vjerujem kao i svi. Emocije su na sve strane,” kazao je Ivan Rakitić koji je zabio zadnji, odlučujući jedanaesterac.


Ludnicu u svlačionici poveo je Dejan Lovren, a pjevalo se i skakalo na sve strane. Atmosfera je bila čudesna, Kao da su sve ove godine frustracija napokon zaboravljene.


“Kako je bilo u svlačionici ? A kako će biti, tužni smo bili, ha, ha, ha…  Dobro je, bit ćemo ovdje još namanje 6-7 dana,” kazao je junak utakmice Danijel Subašić koji je obranio tri jedanaesterca postavši tek drugi vratar kojem je to na svjetskim prvenstvima uspjelo. Prvi je to bio Portugalac Ricardo na SP-u 2006. godine. Portugal je tada u četvrtfinalu pobijedio Englesku 3-1, a Ricardo je zaustavio udarce Lampardu, Gerrardu i Carragheru.


“Molio sam Boga: ”Daj Bože, nagradi nas, zaslužili smo,” dodala je jedinica “Vatrenih”.