ATP Miami

Andy Murray svladao Denisa Istomina

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters



Britanski tenisač Andy Murray svladao je Uzbekistanca Denisa Istomina sa 6-3, 7-5 u dvoboju 2. kola ATP turnira Masters 1000 serije u Miamiju te će za prolaz u osminu finala igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova.


Murray je u drugom setu dvoboja protiv pobjednika nad našim Bornom Ćorićem nadoknadio break zaostatka i izbjegao mogući treći set i dodatne komplikacije.


Turnir u Miamiju je u 2. kolu ostao bez Rafaela Nadala koji je zbog vrtoglavice predao meč Damiru Džumhuru u trećem setu, u kojem je bosansko-hercegovački Davis Cup reprezentativac vodio 3-0. Bez plasmana u treće kolo ostao je i Švicarac Stan Wawrinka. Za četvrtog tenisača svijeta koban je bio Rus Andrej Kuznjecov, 51. s ATP ljestvice, kojeg je Wawrinka prije samo dva tjedna nadigrao u dva seta na turniru u Indian Wellsu, gdje je Rus prvi put u karijeri zaigrao u trećem kolu na turnirima Masters 1000 serije.




U nedjelju će na teren Marin Čilić kojeg u 3. kolu čeka Francuz Gilles Simon. Njihov je dvoboj na rasporedu kao četvrti nakon 17 sati po hrvatskom vremenu. Čilić se za Simona zagrijavao uspješnim nastupom u paru s Marinom Draganjom. Hrvatski tenisači su u 1. kolu svladali Finca Kontinena i Australca Peersa s 4-6, 6-3, 12-10.