Zametske ozljede

Veron Načinović i Darijo Jeličić vjerojatno preskaču i Goricu

Igor Duvnjak

Veron Načinović (Zamet)/Foto Arhiva NL

Veron Načinović (Zamet)/Foto Arhiva NL



RIJEKA Rukometaši Zameta i dalje ozbiljno hendikepirani radi ozljeda bitnih igrača ulaze u uzbudljivu završnicu Lige za ostanak. Trener Nedeljko Lalić nije mogao računati na prvog čovjeka s crte Verona Načinovića u pobjedi nad Sesvetama, koji ima ozlijeđen gležanj i još se nije oporavio, kako stvari stoje vrlo dvojben je njegov nastup u subotnjem gostovanju kod Gorice. Nešto slično vrijedi i za lijevo krilo, kapetana Darija Jeličića, koji je samo u sastavu ali ne igra radi ozljede, vjerojatno će tako biti i u subotu. Ozlijeđen je i vrlo bitan igrač Marko Mrakovčić, koji po potrebi pokriva praznine na raznim pozicijama, stiščući zube. Bilo je tako i u pobjedi nad Sesvetama, u Zametu se nadaju da će nastupiti i u subotu unatoč zdravstvenim problemima.


U prošloj utakmici igru je šepajući napustio jedan od golgetera Riječana, lijevo krilo Filip Glavaš, Zamećani se ipak nadaju da će moći računati na njegove usluge na ovom teškom gostovanju.


Inače, tri kola prije kraja lige za ostanak Gorica je na čelu sa 21 bodom, jednim više od Zameta koji nakon ovog subotnjeg gostovanja, ide potom igrati i na teren Rudan Labina. Iza Zamećana su Sesvete za 18 bodova, spomenuti labinski premijerligaš i Varaždin imaju 17 bodova. Uza svih je Rudar iz Ruda, koji je već ispao iz Premijer lige, ima samo 9 bodova.