Rukometaši Zameta

Uzelac: Treba nam rudarska obrana

Igor Duvnjak

Foto: V. Karuza

Foto: V. Karuza



RIJEKA Iza rukometaša »Zameta« je tubrulentno razdoblje u kojem je došlo do smjene trenera Marina Miškovića i Valtera Matoševića mjesto kojih je preuzeo Igor Marijanović. S novim trenerom Riječani su minuloga vikenda ostvarili prvu pobjedu ove polusezone. Pred kapetanom Milanom Uzelcem i društvom je večeras novi ispit, gostovanje »Gorici«. Riječani su i dalje nekompletni, osim duže vremena ozlijeđenih Matea Hrvatina i Darija Jeličića te Petra Jelušića koji je odustao od »Zameta«, ozlijeđen je i Matija Golik, čiji nastup je pod upitnikom.


– Nakon smjene i svega što se dogodilo došao je novi trener i pobijedili smo što nam je taj čas bilo najvažnije. Taj pun pogodak nam je puno značio – kaže Milan Uzelac. – Trebao nam je da bismo mogli laklše nastaviti prvenstvo.


Domaćini Zamećana imaju tri boda više od svojih riječkih gostiju, kojima su tradicionalno neugodni suparnici.– »Gorica« je iskusna, domaćinska ekipa, koja na svom terenu igra jako dobro. Morat ćemo se stvarno jako potruditi da napravimo dobar rezultat. Morat ćemo ponoviti igru u obrani kao na prošloj utakmici s »Rudarom«, valja nam stvarno to odigrati odlično. Iz te »rudarske« obrane bismo onda zabili puno lakih golova.Utakmica se igra od 19 sati.