Zametski problemi

Tinu Lučinu prijetu kazna zbog crvenog kartona u Velikoj Gorici

Igor Duvnjak

Tin Lučin/Foto Arhiva NL

Tin Lučin/Foto Arhiva NL



RIJEKA Rukometaši Zameta su se nezadovoljni vratili iz Velike Gorice, kako radi poraza, tako i zbog isključenja beka Riječana Tina Lučina. U finišu utakmice, minutu i pol prije kraja najbolji igrač Zamećana je protestirao nezadovoljan jednom sudačkom odlukom, suci su na to odmah reagirali crvenim kartonom i prijavom, nakon svega Lučinu prijeti kazna, sve ovisno o tome kako će reagirati nadležni disciplinski organi natjecanja. Riječki klub se morao o tom isključenju pismeno očitovati i sada tek može samo čekati odluku.


Zamet je inače u finišu natjecfanja ostao bez željenog plasmana u Ligu za prvaka, uostalom čak i da je u gostima pobijedio Goricu to mu ne bi pomoglo budući da je Spačva očekivano kod kuće svladala uvjerljivo Rudara i ostala je ispred Riječana. Oni nisu igrali dobro u Velikoj Gorici, ali su s druge strane isto tako nezadovoljni suđenjem Dalibora Jurinovića iz Zadra i Marka Mrvice iz Biograda, smatraju da su sudačke odluke išle na njihovu štetu i da su djelitelji pravde bili naklonjeni njihovim goričkim domaćinima. Spomenuti sudački tandem inače ionako nije u dobrim uspomenama Zametu, nije ovo prvi puta u nizu ligaških sezona da su u riječkom premijerligašu nezadovoljni njihovim suđenjem.


Zamet sada osim odluke o kazni Tinu Lučinu čeka i današnje ždrijebanje parova u nastavku natjecanja da bi već u subotu započeo natjecanje u Ligi za ostanak.