Nakon poraza

Stevanović: Izgubili smo jer smo radili previše pogrešaka u prvom dijelu

Hina



 Izgubili smo jer smo radili previše pogrešaka u prvom dijelu, kazao je hrvatski vratar Ivan Stevanović nakon poraza od Francuske (27-30).


»Nismo dobro ušli ušli u utakmicu. Uradili smo previše tehničkih pogrešaka u prvom poluvremenu, a Francuzi su prejaka momčad da to ne iskoristili. U drugom dijelu smo igrali puno bolje, ali razlika je bila tako velika. Na ovoj razini rukometa šest golova prednosti se teško stiže. Pokušali smo, ali nije išlo«, kazao je Stevanović, koji je započeo dvoboj, ubilježio tek jednu obranu, a potom ga je zamijenio Mirko Alilović.


»Žao mi je naših navijača, ali se nadam da će ipak doći u petak protiv Češke i podržati nas. Želimo ipak otići s ovog prvenstva s pobjedom«, kazao je Stevanović.»Bili smo jako dobri u drugom poluvremenu i kamo sreće da smo tako igrali i prvi dio. Sredinom prvog dijela uletjeli smo u crnu rupu, nanizali puno grešaka i zato je Fraancusska slavila. Žao mi je naših navijača, ali moramo se pomiriti s time da nismo u polufinalu što nam je bio cilj«, izjavio je Zlatko Horvat.