Utakmica kazne

Rukometaši Zameta bez Lučina protiv Ruda na otvaranju Lige za ostanak

Igor Duvnjak

Tin Lučin (Zamet)/Foto Arhiva NL

Tin Lučin (Zamet)/Foto Arhiva NL

Uoči početka natjecanja sada vode Sesvete sa 14 bodova, Zamet, Rudan Labin i Gorica imaju 10, Rudar 9 a Varaždin 7. Pogled na ljestvicu najavljuje vrlo uzbudljivu borbu za ostanak u Premijer ligi. 



RIJEKA Rudar iz Ruda je subotnji gost Zameta u prvom kolu Lige za ostanak, odlučeno je na ždrijebanju ovog razigravanja na koncu kojega će dva najlošija kluba ispasti iz Premijer lige. Zamećani će ovu utakmicu igrati oslabljeni, nema najboljeg igrača Tina Lučina koji je radi isključenja, crvenog kartona na gostovanju u porazu s Goricom u posljednjem kolu Premijer lige kažnjen jednom utakmicom neigranja. Nakon utakmice s Rudarom u nastavku natjecanja Riječani gostuju Sesvetama, potom Zamećani dočekuju Goricu i Rudan Labin pa odlaze na gostovanje Varaždinu, nakon svega počinje drugi krug Lige sa izmijenjenim domaćinstvom.


Zamet je inače padom u Ligu za ostanak pao s konja na magarca, on je tu kao i Varaždin najveći gubitnik, oba kluba su naime izgubila čak sedam bodova koje su u Premijer ligi osvojili u duelima s klubovima koji su se plasirali u Ligu za prvaka. Uoči početka natjecanja sada vode Sesvete sa 14 bodova, Zamet, Rudan Labin i Gorica imaju 10, Rudar 9 a Varaždin 7. Pogled na ljestvicu najavljuje vrlo uzbudljivu borbu za ostanak u Premijer ligi.