Završnica u Poreču

NIŠTA OD FINALA KUPA Rukometašice Murvice ipak nisu uspjele svladati Sesvete u polufinalu

Igor Duvnjak

Rukometašice Murvice s trenerom Mladenom Prskalom/M. ANIČIĆ

Rukometašice Murvice s trenerom Mladenom Prskalom/M. ANIČIĆ

Favoritkinje iz Sesveta su preuzele komandu i igri od početnih minuta odvajajući se od svojih konkuretkinja koje su izgleda bile i impresionirane ambijentom u Žatiki i razinom utakmice. U drugom polufinalu Podravka je svladala Koku 35:21.



POREČ Utakmica polufinala Kupa rukometašica: Murvica – Sesvete 32:20 (16:9) Dvorana Žatika. Gledatelja 200. Suci Davor i Zoran Lončar (oba Varaždin).


MURVICA: Antić, Butković 2, Car, Debelić 1, Filipović 2, Grozdek, Kalčić 1, Lekaj 2, Ljubanović, Mandekić, Matijašić 1, Paurević 4, Pešut, Skorić 7 (2), Talan, Tomić.


SESVETE: L. Bešen, Glibanski, Tupek 1, M. Bešen 1, Dičak 5 (1), Čalušić 7 (2), Burić 1, Vlajsović 3, Lovrenčević, Lukić 5, Anđelić 5, Pratljačić, Bošnjak 1, Lisjak 2, Pehar 1, Cvitanović.




Isključenja: Murvica 2, Sesvete 8 minuta. Sedmerci: Murvica 4 (2), Sesvete 3 (2).


Rukometašice Sesveta su nadigrale crikveničku Murvicu i uvjerljivom su se pobjedom plasirale u finale Kupa koje će u subotu u Poreču igrati s favoritkinjama,  Podravkom Vegetom. Favoritkinje iz Sesveta su preuzele komandu i igri od početnih minuta odvajajući se od svojih konkuretkinja koje su izgleda bile i impresionirane ambijentom u Žatiki i razinom utakmice. Sesvete se nadavalo golova pored crikveničke obrane, a na drugoj strani je napad Murvice, dok se stvarala razlika, muku mučio tražeći rješenja za realizaciju. Na koncu je bilo čak 32:20 za Sesvete.


U drugom polufinalu Podravka je svladala Koku 35:21.